nemad-groep-slide-03.jpg
nemad-groep-slide-01.jpg
nemad-groep-slide-02.jpg

Nemad Groep

Uw voorraad, onze zorg!

Bevestigingsartikelen, gereedschappen, machines en persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u tegenwoordig overal kopen. Maar waar vindt u een betrouwbare leverancier die u toegevoegde waarde biedt?

Al meer dan 35 jaar is de Nemad Groep leverancier van bevestigingsartikelen, verspanende gereedschappen, handgereedschappen, elektrische gereedschappen, machines en van producten en diensten om uw medewerkers te beschermen tegen arbeidsrisico's. Een leverancier die op een persoonlijke en betrokken manier met u meedenkt en u in alle manieren met haar leveringsprogramma ontzorgt.

Een technische groothandel met specialisten in huis!

Ontstaan in 2000 door het samengaan van specialist in bevestigingsartikelen Nemad en technische groothandel voor bouw en industrie IJzerhandel Hofman binnen de Nemad Groep.

Zaken doen met Nemad Groep geeft u de mogelijkheid direct zaken te doen met de specialist in bevestigingsartikelen Nemad in combinatie met het brede assortiment van een technische groothandel voor Bouw en Industrie Nemad Hofman. Kennis van specialisten gekoppeld aan de logistieke dienstverlening van een breed pakket leveranciers met maatwerk logistieke - en automatiseringsoplossingen afgestemd op uw behoeften en situatie.

Door de nadruk te leggen op kennis, kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke service, bouwen wij niet alleen in de regio Rijnmond aan lange termijnrelaties met onze klanten, maar bedienen we zowel de gehele Nederlandse- als ook de Internationale markt.

Taal

Zoekt u een bepaald product?

Zoeken door de website?

Inloggen voor klanten

0 items in uw winkelwagen

Nemad nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in en ontvang onze nieuwsbrief